Estland

Euromunten Estland

Een overzicht van alle reguliere euromunten van Estland. Alle ontwerpen zijn van de hand van artiest Lembit Lõhmus.

Munt Afbeelding Toelichting
2 euro Op de 2 euromunt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
1 euro Op de 1 euromunt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
50 eurocent Op de 50 eurocent munt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
20 eurocent Op de 20 eurocent munt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
10 eurocent Op de 10 eurocent munt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
5 eurocent Op de 5 eurocent munt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
2 eurocent Op de 2 eurocent munt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
1 eurocent Op de 1 eurocent munt zien we een geografische afbeelding van Estland, met daarbij het woord ‘Eesti’. Deze visualisatie vind je op alle euromunten van Estland.
4.7/5 - (86 stemmen)