Monaco

Euromunten Monaco: Editie Rainier III

Een overzicht van alle reguliere euromunten van Monaco.

Munt Afbeelding Toelichting
2 euro 2 euro Monaco Rianier III Op de 2 euromunt van Monaco zien we het profiel van Rainier III. Het randschrift op de munt van is ‘2 **’, zesmaal herhaald, afwisselend rechtop en ondersteboven.
1 euro 1 euro Monaco Rianier III Op de 1 euromunt van Monaco zien we de beeltenissen van Prins Rainier III en zijn zoon Prins Albert II.
50 eurocent 50 eurocent Monaco Rianier III Op de 50 eurocent munt van Monaco zien we het zegel van de Prins van Monaco.
20 eurocent 20 eurocent Monaco Rianier III Op de 20 eurocent munt van Monaco zien we het zegel van de Prins van Monaco.
10 eurocent 10 eurocent Monaco Rianier III Op de 10 eurocent munt van Monaco zien we het zegel van de Prins van Monaco.
5 eurocent 5 eurocent Monaco Rainier III Op de 5 eurocent munt van Monaco zien we het wapenschild van de Soevereine Vorsten van Monaco.
2 eurocent 2 eurocent Monaco Rainier III Op de 2 eurocent munt van Monaco zien we het wapenschild van de Soevereine Vorsten van Monaco.
1 eurocent 1 eurocent Monaco Rainier III Op de 1 eurocent munt van Monaco zien we het wapenschild van de Soevereine Vorsten van Monaco.
Euromunten Monaco: Editie Albert II

Een overzicht van alle reguliere euromunten van Monaco van Albert II.

Munt Afbeelding Toelichting
2 euro 2 euro Monaco Albert II Op de 2 euromunt van Monaco zien we het portret van Zijne Hoogheid Prins Albert II.
1 euro 1 euro Monaco Albert II Op de 1 euromunt van Monaco zien we het portret van Zijne Hoogheid Prins Albert II.
50 eurocent 50 eurocent Monaco Albert II Op de 50 eurocent munt van Monaco staat het monogram van Zijne Hoogheid Prins Albert II.
20 eurocent 20 eurocent Monaco Albert II Op de 20 eurocent munt van Monaco staat het monogram van Zijne Hoogheid Prins Albert II.
10 eurocent 10 eurocent Monaco Albert II Op de 10 eurocent munt van Monaco staat het monogram van Zijne Hoogheid Prins Albert II.
5 eurocent 5 eurocent Monaco Albert II Op de 5 eurocent munt van Monaco zien we net als in de 2002-serie tonen het wapenschild van de Soevereine Vorsten van Monaco.
2 eurocent 2 eurocent Monaco Albert II Op de 2 eurocent munt van Monaco zien we net als in de 2002-serie tonen het wapenschild van de Soevereine Vorsten van Monaco.
1 eurocent 1 eurocent Monaco Albert II Op de 1 eurocent munt van Monaco zien we net als in de 2002-serie tonen het wapenschild van de Soevereine Vorsten van Monaco.
4.6/5 - (118 stemmen)