Nederland

Euromunten Nederland: editie 2002

Een overzicht van alle reguliere euromunten van Nederland. Alle munten bevatten het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’. Ze zijn ontworpen door Bruno Ninaber van Eyben.

Munt Afbeelding Toelichting
2 euro 2 euromunt van Nederland Beatrix Op de 2 euromunt van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
1 euro 1 euromunt van Nederland Beatrix Op de 1 euromunt van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
50 eurocent 50 eurocent van Nederland Beatrix Op de 50 eurocent van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
20 eurocent 20 eurocent van Nederland Beatrix Op de 20 eurocent munt van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
10 eurocent 10 eurocent van Nederland Beatrix Op de 10 eurocent munt van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
5 eurocent 5 eurocent van Nederland Beatrix Op de 5 eurocent munt van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
2 eurocent 2 eurocent van Nederland Beatrix Op de 2 eurocent munt van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
1 eurocent 1 eurocent van Nederland Beatrix Op de 1 eurocent munt van Nederland zien we het profiel van Koningin Beatrix met het opschrift ‘Beatrix Koningin der Nederlanden’.
Euromunten Nederland: editie 2014

Een overzicht van alle reguliere euromunten van Nederland: editie 2014. Vanaf 2014 toont de tweede serie van de Nederlandse euromunten de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.

Munt Afbeelding Toelichting
2 euro 2 euro Nederland Koning Willem-Alexander Op de 2 euromunt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
1 euro 1 euro Nederland Koning Willem-Alexander Op de 1 euromunt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
50 eurocent 50 eurocent Nederland Koning Willem-Alexander Op de 50 eurocent munt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
20 eurocent 20 eurocent Nederland Koning Willem-Alexander Op de 20 eurocent munt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
10 eurocent 10 eurocent Nederland Koning Willem-Alexander Op de 10 eurocent munt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
5 eurocent 5 eurocent Nederland Koning Willem-Alexander Op de 5 eurocent munt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
2 eurocent 2 eurocent Nederland Koning Willem-Alexander Op de 2 eurocent munt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
1 eurocent 1 eurocent Nederland Koning Willem-Alexander Op de 1 eurocent munt van Nederland zien we de beeltenis van het nieuwe staatshoofd Koning Willem-Alexander.
4.7/5 - (105 stemmen)